GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού με κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας - Πότε έρχεται το νέο κύμα κακοκαιρίας - ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί αυτές τις ημέρες το σκηνικό του καιρού να είναι σχεδόν ανοιξιάτικο, ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει καθώς ψυχρές αέριες μ...

Μπορεί αυτές τις ημέρες το σκηνικό του καιρού να είναι σχεδόν ανοιξιάτικο, ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει καθώς ψυχρές αέριες μάζες θα κατευθυνθούν προς τη χώρα.

Σύμφωνα με το meteo.gr, την Παρασκευή και κυρίως κατά το Σαββατοκύριακο πολύ ψυχρές αέριες μάζες πολικής προέλευσης αναμένεται να κατευθυνθούν προς τη χώρα δια μέσου της Ουκρανίας και της Μαύρης Θάλασσας, με αποτέλεσμα τη κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας (μεγαλύτερη των 10 βαθμών) και τη σημαντική μεταβολή του καιρού.

Στο βίντεο φαίνεται η κίνηση των αερίων μαζών από την Τρίτη έως και την Κυριακή. Με αποχρώσεις του μπλε διακρίνονται οι ψυχρές αέριες μάζες που θα κινηθούν προς την περιοχή μας και με αποχρώσεις του κόκκινου οι θερμές αέριες μάζες που θα κινηθούν προς τη Δυτική Ευρώπη.

Πηγή πληροφοριών: meteo.gr

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/MeteoGr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση