GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντετοκούνμπο: Όταν βρει τη χημεία του θα είναι καλός ο Παναθηναϊκός - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τη νίκη των Μπακς στην Ουάσινγκτον, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχτηκε μια ερώτηση για τον αδερφό του, Θανάση και τον Παναθηναϊκ...

Μετά τη νίκη των Μπακς στην Ουάσινγκτον, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχτηκε μια ερώτηση για τον αδερφό του, Θανάση και τον Παναθηναϊκό.

«Τον παρακολουθώ, κέρδισαν προχθές. Θα πρέπει να συνεχίσουν να παίζουν ομαδικά. Έχουν καλή ομάδα. Όταν βρουν τη χημεία τους, θα είναι πραγματικά καλοί», ανέφερε ο 24χρονος άσος του Μιλγουόκι, ενώ ερωτηθείς αν δίνει συμβουλές στον Θανάση, απάντησε: «Εκείνος μου δίνει περισσότερες συμβουλές».

Τέλος, τόνισε πως θα συμβούν όμορφα πράγματα στα πλέι οφ του ΝΒΑ αν το Μιλγουόκι συνεχίζει να παίζει ομαδικά σε κάθε παιχνίδι: «Νιώθω πως δεν σκεφτόμασταν πολύ από πριν το ματς. Απλά χαμογελούσαμε και διασκεδάζαμε όλο αυτό που γινόταν. Και ξέραμε πως όταν αρχίσει το παιχνίδι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι ματς για να κερδίσουμε.

Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δημιουργούμε πολλά προβλήματα στις αντίπαλες ομάδες. Να συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικά, να παίζουμε σκληρά και ξέρω πως θα συμβούν όμορφα πράγματα τον Απρίλιο, τον Μάη».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση