GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πασίγνωστη σταρ διαψεύδει ότι είναι ομοφυλόφιλη - ΦΩΤΟ

Είναι παντρεμένη για περισσότερο από πέντε δεκαετίες. Και όμως επί χρόνια την ακολουθεί η φήμη ότι έχει ερωτική σχέση με την κολλη...

Είναι παντρεμένη για περισσότερο από πέντε δεκαετίες. Και όμως επί χρόνια την ακολουθεί η φήμη ότι έχει ερωτική σχέση με την κολλητή της. Ο λόγος για τη θρυλική Ντόλι Πάρτον που αναγκάστηκε να διαψεύσει κι επισήμως τις φήμες ότι είναι ομοφυλόφιλη και ότι έχει ερωτική σχέση με τη φίλη της Τζούντι Όγκλ, την οποία σπάνια αποκαλεί "φίλη" αλλά "αδερφή" της. Η θρυλική τραγουδίστρια της Country μουσικής, μιλώντας στη βρετανική Sun τόνισε ότι "λένε πως κάθε δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα, αλλά αυτό δεν είναι αληθές. Οι άνθρωποι διαδίδουν αυτές τις φήμες γιατί απλώς δεν μπορεί κάποια να έχει πολύ καλή σχέση με άλλη γυναίκα. Δεν είμαι gay αλλά έχω πολλούς ομοφυλόφιλους φίλους και αποδέχομαι τον καθένα γι' αυτό που είναι".

Η Ντόλι και η Τζούντι είναι φίλες από τότε που ήταν παιδιά, εδώ και 64 χρόνια. Μάλιστα, αναφέρεται στις φήμες που ήθελαν την Όπρα Γουίνφρεϊ να έχει σχέση με την καλύτερή της φίλη Γκέιλ Κινγκ που επίσης ήταν αναληθείς. "Οι άνθρωποι αγαπούν να μιλούν πολύ, αγαπούν να κουτσομπολεύουν. Είπαν το ίδιο και για την Όπρα αλλά είναι ψέματα. Τους αρέσει να μιλάνε αλλά μερικές φορές αυτή είναι η καλύτερή σου δημοσιότητα. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε αρκεί να μην πληγώνουν άλλους ανθρώπους που αγαπώ".

"Μου αρέσει που είμαι σύμβολο των ομοφυλοφίλων αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει κάτι άλλο" υπογράμμισε με νόημα. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στη USA Today είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον 76χρονο σύζυγό της Καρλ Ντιν με τον οποίο κρατούν χαμηλούς τόνους, αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της: "Είναι περήφανος για εμένα και αγαπά ότι αγαπώ αυτό που κάνω αλλά... είναι ευαίσθητο ζήτημα. Είμαι το κοριτσάκι του και ανησυχεί για εμένα".

Όσον αφορά στην επιτυχία του γάμου τους, ανέφερε: ""Αρέσει ο ένας στον άλλον, έχουμε σεβασμό μεταξύ μας και πάντα περνάμε καλά. Είναι τρελός και είμαι τρελή. Γελάμε πολύ και αυτό νομίζω είναι το υγιέστερο και το πιο πολύτιμο κομμάτι της σχέσης μας".

Οι φωτό από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση