GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάνει τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ο Λοτζέσκι

Ο Παναθηναϊκός έχασε από τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη με 85-66 για την 22η αγωνιστική της EuroLeague, αλλά παράλληλα χάνει και τον Μα...

Ο Παναθηναϊκός έχασε από τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη με 85-66 για την 22η αγωνιστική της EuroLeague, αλλά παράλληλα χάνει και τον Ματ Λοτζέσκι ο οποίος τραυματίστηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και δεν θα παίξει στον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την προσεχή Τετάρτη (13/2).

Ο Αμερικανός (με βέλγικο διαβατήριο) φόργουορντ σε μία ανύποπτη φάση στο 11' της αναμέτρησης ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο. Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί θλάση κι αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστεί να μείνει στα "πιτς" για αρκετό καιρό. Το Σάββατο (9/2) και μετά την επιστροφή της ομάδας από την Τουρκία θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Είναι δεδομένο πάντως ότι ο Ρικ Πιτίνο δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης (13/2) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση