GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, πατέρας που κατηγορείται για αποπλάνηση της ανήλικης κόρης του

Ελεύθερους με περιοριστικούς όρους αφέθηκε από τον ανακριτή Βόλου, με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο άντρας ηλικίας 35 - 40 ετών ...

Ελεύθερους με περιοριστικούς όρους αφέθηκε από τον ανακριτή Βόλου, με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο άντρας ηλικίας 35 - 40 ετών που κατηγορείται για αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια της ανήλικης κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος απολογήθηκε την περασμένη Τρίτη για τις πράξεις του και αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση είχε ασκηθεί προκαταρκτική εξέταση μετά από καταγγελία και η Εισαγγελία Βόλου είχε ασκήσει κακουργηματική δίωξη σε βάρος του πατέρα για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη επίσης κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση