GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στη Σουηδία: Σεκιούριτι σέρνουν με τη βία έγκυο από το βαγόνι του μετρό επειδή δεν είχε εισιτήριο - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ έχει προκαλέσει στη Σουηδία βίντεο στο οποίο άντρες της ασφάλειας του μετρό της Στοκχόλμης εμφανίζονται να απομακρύνουν με βία...

Σοκ έχει προκαλέσει στη Σουηδία βίντεο στο οποίο άντρες της ασφάλειας του μετρό της Στοκχόλμης εμφανίζονται να απομακρύνουν με βίαιο τρόπο από τον συρμό έγκυο γυναίκα την οποία συνέλαβαν χωρίς εισιτήριο.

Στο βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου εμφανίζονται δύο άντρες να τραβούν έξω από τον συρμό τη γυναίκα την οποία ακολουθεί η μικρή της κόρη.

Στη συνέχεια οι φύλακες ακινητοποιούν τη γυναίκα σε ένα παγκάκι, ενώ ένας τρίτος απομακρύνει το μικρό κορίτσι που κλαίει.

Η ακτιβίστρια Lovette Jallow μοιράστηκε το βίντεο αυτό στην προσωπική της σελίδα στο instagram λέγοντας πως δεν εκπλήσσεται με το γεγονός καθώς η γυναίκα λόγω του χρώματός της κακοποιήθηκε έστω κι αν είναι έγκυος. Μάλιστα επισήμανε ότι το θύμα είναι στο νοσοκομείο και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε ότι το μωρό της είναι καλά.

Πηγή: dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση