GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «Ωκεανίς» έφτασε και στη Φθιώτιδα

Η «Ωκεανίς» έφτασε και στη Φθιώτιδα. Εδώ και λίγη ώρα έχουμε έντονη χιονόπτωση προς Καρπενήσι από τον Άγιο Γεώργιο και πάνω, ενώ χιονίζει...

Η «Ωκεανίς» έφτασε και στη Φθιώτιδα. Εδώ και λίγη ώρα έχουμε έντονη χιονόπτωση προς Καρπενήσι από τον Άγιο Γεώργιο και πάνω, ενώ χιονίζει προς Δομοκό και προς Μπράλο.
Ακόμα οι δρόμοι είναι καθαροί και δεν χρειάζονται αλυσίδες, ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες, γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να τις χρειαστούν.
Οι αλατιέρες έχουν πιάσει δουλειά από το πρωί και τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας είναι στο δρόμο έτοιμα να παρέμβουν όπου χρειαστεί. «Οι επόμενες ώρες και μέχρι το απόγευμα της Κυριακής θα είναι δύσκολες. Είμαστε στους δρόμους, ετοιμοπόλεμοι, για μια ακόμη φορά να αντιμετωπίσουμε τον χιονιά...», είπε στο LamiaReport ο Θανάσης Καρακάντζας, από την Π.Ε. Φθιώτιδας.
Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση