GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα επίθεση στους δημοσιογράφους εξαπολύει ο Πολάκης

Νέα επίθεση στους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σχετικά με τη δήλωση του για τη γρίπη...

Νέα επίθεση στους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σχετικά με τη δήλωση του για τη γρίπη. Με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης καταγγέλλει «σπέκουλα που επιχειρήθηκε από τα γνωστά κέντρα ''ενημέρωσης''» με σκοπό να εμφανιστεί ως «ασεβής και ανάλγητος απέναντι στα ανθρώπινα θύματα».
Μάλιστα, υπογραμμίζει ότι «έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί οι εποχές (όπως η εποχή Αβραμόπουλου) που το πολιτικό (και ενίοτε και το ιατρικό) σύστημα προωθούσε το εμβόλιο της νέας γρίπης, γιατί έπρεπε να «δικαιωθούν» πρακτικά παραγγελίες 12 εκ. εμβολίων και πάνω, αλλά και οι εποχές (όπως εκείνη του Άδωνι Γεωργιάδη) που σε μια εβδομάδα εξαφάνιζε κάθε ίχνος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) στη χώρα και συρρίκνωνε δραστικά τις κλίνες ΜΕΘ (εντατικής θεραπείας) σε συνδυασμό με ένα δημόσιο σύστημα Υγείας που κατέρρεε μεθοδευμένα, με αποτέλεσμα εκατόμβες θυμάτων».
Επίσης, εκτιμά ότι «σήμερα δεν υπάρχει λόγος πανικού και καμία χρησιμότητα κατασκευασμένων δημοσιευμάτων. Τα αναγκαία εμβόλια παραγγέλλονται έγκαιρα και με βάση επιστημονικές και κυρίως πραγματικές εκτιμήσεις. Το δημόσιο σύστημα Υγείας στέκεται σταθερά στα πόδια του και είναι διαθέσιμο και προσβάσιμο σε κάθε άνθρωπο που ζει στην χώρα. Μένει να υλοποιούνται τα απλά προληπτικά μέτρα εμβολιασμού των ευπαθών ομάδων και να ακολουθούνται οι κανόνες και οι σχετικές οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ και του γιατρού κάθε πολίτη, για να παρέλθει χωρίς ανησυχία και μεγάλες απώλειες και το φετινό φαινόμενο της εποχικής γρίπης».
Τέλος, χρησιμοποιεί ξανά την φράση του «σας έχω» για τους δημοσιογράφους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «όσο για τα μέσα που υποδύονται τους επίσημους «ενημερωτές» μας, ισχύει το προσφάτως λεχθέν…: «σας έχω» !».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση