GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την «υπέροχη ημέρα» που ζει η ΑΕΚ και έκανε ειδική μνεία στους ανθρώπους που την βοήθησαν να φτάσει ως τ...

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την «υπέροχη ημέρα» που ζει η ΑΕΚ και έκανε ειδική μνεία στους ανθρώπους που την βοήθησαν να φτάσει ως το Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Ο Ιταλός προπονητής είπε στην συνέντευξη Τύπου: «Είναι μια υπέροχη ημέρα για εμάς και το σύλλογο! Ένα χρόνο πριν, η ΑΕΚ σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδος, το πρώτο τρόπαιο στην σύγχρονη ιστορία της. Μετά κατέκτησε το Basketball Champions League και τώρα κλείσαμε τον κύκλο με το Διηπειρωτικό.

Οι δύο κύριοι πρωταγωνιστές της είναι ο πρόεδρος, Μάκης Αγγελόπουλος, που είναι ο οραματιστής της ομάδας. Την πήρε 5 χρόνια πριν και την έφερε εδώ. Αλλά και ο Ντράγκαν Σάκοτα, που την καθοδήγησε στις επιτυχίες πέρυσι. Αν πανηγυρίζουμε τώρα, είναι εξαιτίας τους.

Οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν ακόμα ένα λόγο να πανηγυρίζουν. Κάναμε ένα μακρύ ταξίδι και παρουσιαστήκαμε καλοί απέναντι σε δύο δυνατές ομάδες. Είχαμε προσωπικότητα κι είναι κάτι που εκτιμώ πολύ. Ο κόσμος μας λέει "ευχαριστώ" που ζουν μια μέρα σαν και την σημερινή.

Είναι μια ξεχωριστή νύχτα για όλους μας κι ελπίζω από απόψε μια νέα εποχή για την ΑΕΚ να ξεκινήσει και οι παίκτες μου να συνεχίσουν έτσι δυνατά και στο πρωτάθλημα και το BCL και να πανηγυρίσουμε ξανά».

Πηγή: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση