GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύμα απάτης λόγω... έρωτα - Κέρδισε τον δικαστικό αγώνα και πήρε πίσω και τα χρήματα - ΦΩΤΟ

Ένας ερωτοχτυπημένος επιχειρηματίας έπεσε θύμα απάτης από τη γυναίκα που ερωτεύτηκε μέσω Tinder και της έδωσε περίπου 200.000 ευρώ...

Ένας ερωτοχτυπημένος επιχειρηματίας έπεσε θύμα απάτης από τη γυναίκα που ερωτεύτηκε μέσω Tinder και της έδωσε περίπου 200.000 ευρώ. Ωστόσο, όταν αντιλήφθηκε την απάτη της, την έσυρε στα δικαστήρια και κέρδισε πίσω τα χρήματά του αλλά και τα δικαστικά έξοδα.

Ο 57χρονος Μαρσέλ Κούτερ, σύμβουλος σε πετρελαιοβιομηχανία, ερωτεύτηκε την 37χρονη Βουλγάρα Μανουέλα Ράντεβα μέσω Tinder. Εκείνη του συστήθηκε ως ελεύθερη και σύμβουλος επενδυτικής τραπεζικής. Μικρό χρονικό διάστημα μετά τη γνωριμία τους άρχισαν να συζούν στο διαμέρισμά του στο Γουλγουίτς, ενώ ο Μαρσέλ δεν της χαλούσε χατίρι νιώθοντας τρελά ερωτευμένος μαζί της.

Στο προφίλ της στο Tinder, η Ράντεβα ισχυριζόταν ότι εργαζόταν στη Citibank στον τομέα της επενδυτικής τραπεζικής ενώ συστηνόταν ως ελεύθερη που αναζητεί τον έρωτα, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο. Αλλά, όπως φάνηκε τελικά, σύμφωνα με την κατάθεση του Κούτερ, η γυναίκα έλεγε ψέματα τόσο για το επάγγελμά της όσο και για την προσωπική της κατάσταση, καθώς λίγες εβδομάδες πριν γνωριστούν είχε παντρευτεί έναν άλλον άνδρα. Από τον Βρετανό επιχειρηματία η γυναίκα λάμβανε μεγάλα ποσά ως οικονομική ενίσχυση για τα έξοδά της ενώ της είχε δώσει περίπου 200.000 ευρώ για να τα επενδύσει για εκείνον αφού τη θεωρούσε έμπειρη επαγγελματία στον τομέα των επενδύσεων και επιπλέον 36.000 ευρώ ως δάνειο.

Η Ράντεβα παραδέχτηκε ότι ήταν παντρεμένη αλλά ισχυρίστηκε ότι είχαν χωρίσει και θεωρούσε τον εαυτό της "ελεύθερο".

Όπως δήλωσε η ίδια, ο Κούτερ της είχε δώσει τα χρήματα για να συντηρεί τον ακριβό και πολυτελή τρόπο ζωής του. Οι δυο τους απολάμβαναν διακοπές σε πολυτελή θέρετρα κάνοντας σκι ενώ διέμενε σε πανάκριβα ξενοδοχεία. 'Εδωσε χιλιάδες λίρες σε ακριβά δώρα, περιλαμβανομένων χειραποσκευών, γυναικείας τσάντας Chanel, αλλά και εξόδων διαμονής και μπαρ.

Ο συνήγορος της γυναίκας προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι οι δυο τους είχαν σχέση και ο ευκατάστατος σύντροφος παρείχε όλες τις ευκολίες και τις πολυτέλειες στη γυναίκα της ζωής του. "Σίγουρα δεν θα περίμενε να του επιστρέψει τα χρήματα που της δάνεισε αφού ήταν σύντροφός του. Τώρα είναι καχύποπτος επειδή τελείωσε η σχέση τους" ανέφερε ο άνδρας χωρίς ωστόσο να πείσει τον δικαστή που είχε νωρίτερα δει όλα τα email της γυναίκας που υποκρινόταν ότι είναι επενδύτρια και δούλευε για τη Citibank κι έτσι τον παραπλάνησε και του πήρε μεγάλα ποσά.

Ο δικαστής επέβαλε στη γυναίκα να του επιστρέψει το ποσό των 200.000 ευρώ που της έδωσε να επενδύσει αλλά και δικαστικά έξοδα, ωστόσο άλλο δικαστήριο θα αποφασίσει για... τα δανεικά και αγύριστα καθώς και τα αντικείμενα των άνω των 15.000 ευρώ που ισχυρίζεται εκείνη ότι άφησε στο διαμέρισμα του πρώην της.

Οι φωτό από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση