GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ!" ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ τελικά στις Μαλδίβες;

Constantino Korikis     Πόσο μπροστά είμαι. Πηγαινα Μαλδίβες πριν τον Τσίπρα Ο Καμμένος έριξε σήμερα μεσω Τράγκα προειδοποιητικές βολες...

Constantino Korikis  
Πόσο μπροστά είμαι. Πηγαινα Μαλδίβες πριν τον Τσίπρα
Ο Καμμένος έριξε σήμερα μεσω Τράγκα προειδοποιητικές βολες για το πως κρατά τον Τσίπρα.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Τράγκας, ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε μια ολιγοήμερη απόδραση επιλέγοντας τις Μαλδίβες και πιο συγκεκριμένα το θέρετρο ANANTARA που θεωρείται από τα πολυτελέστερα της περιοχής.
Ταξίδεψε εκεί χωρίς να ενημερώσει κανέναν μέσω Ντουμπάι και χωρίς συνοδεία τουλάχιστον την πολυμελή που συνηθίζει να έχει μαζί του για τις μετακινήσεις του. Ουδείς πέραν του στενού περιβάλλοντος γνώριζε πως βρισκόταν στο συγκεκριμένο θέρετρο. Ούτε πρεσβείες ούτε και οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Μόνο που έπεσε σε μια κακή περίοδο. Όχι των Μουσώνων, που πλήττουν τις περιοχές αυτές καθιστώντας αδύνατη την απόλαυση των διακοπών. Αλλά σε μια περίοδο έντονων πολιτικών αναταραχών που είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκληση ενός από τα πολλά πραξικοπήματα.
Αμέσως σήμανε συναγερμός. Διπλωματικές υπηρεσίες κινήθηκαν με κάθε μυστικότητα προκειμένου να καταστεί εφικτή η έγκαιρη απομάκρυνση του Έλληνα πρωθυπουργού και της παρέας του από το τουριστικό θέρετρο.
Κυβερνητικά, ίσως και πρώην πλέον, στελέχη απευθύνθηκαν σε ανθρώπους με τους οποίους είχαν αναπτύξει στενές σχέσεις, όπως για παράδειγμα ο Εμίρης του Κατάρ που έσπευσε να στείλει τη θαλαμηγό του. Ταυτόχρονα με εντολή Καμμένου ομάδα των υποβρυχίων καταστροφών, τα γνωστά βατράχια έσπευσαν, προκειμένου να συνδράμουν στην προσπάθεια απεγκλωβισμού του Αλέξη Τσίπρα.
Μέχρι και το ΝΑΤΟ ενεργοποιήθηκε μέσα από πλοία που έπλεαν στην περιοχή για να βάλουν πλάτη στην προσπάθεια που ευτυχώς είχε και αίσιο τέλος.
Η αποκάλυψη έγινε χθες. Ουδείς έχει απαντήσει για να τη διαψεύσει. Η σιωπή της κυβέρνησης χαρακτηριστική. Θα μπορούσε να είναι απλά ένα σενάριο ή μια υπερβολική παρουσίαση ενός πραγματικού συμβάντος που αίφνης ήρθε στο προσκήνιο.
Η εμπλοκή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων εγείρει ερωτήματα εφόσον τα γεγονότα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Πηγή κειμένου: Liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση