GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Ουόριορς καραδοκούν για τον Αντετοκούνμπο

Οι Ουόριορς έχουν αποδείξει ότι σκέφτονται πολύ μπροστά και δεν επαναπαύονται στη super team που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χ...

Οι Ουόριορς έχουν αποδείξει ότι σκέφτονται πολύ μπροστά και δεν επαναπαύονται στη super team που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.

Στο Γκόλντεν Στέιτ θέλουν να δημιουργήσουν μία δυναστεία και με υπαρκτό το σενάριο ο Κέβιν Ντουράντ να αποχαιρετήσει την Καλιφόρνια το ερχόμενο ή το μεθεπόμενο καλοκαίρι, έχουν ήδη βρει ποιος θα είναι ο επόμενος κρίκος στην ομάδα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Σύμφωνα με το «Athletic», οι Ουόριορς σκοπεύουν να «κυνηγήσουν» τον 24χρονο φόργουορντ στην free agency του 2021, με την απαραίτητη προϋπόθεση όμως ότι θα έχουν χάσει τον Κέβιν Ντουράντ.

Εκείνο το καλοκαίρι, βλέπετε, θα λήξει το συμβόλαιο του Greek Freak με τους Μπακς και θα είναι ίσως ο πιο περιζήτητος free agent της αγοράς, εκτός κι αν μέχρι τότε σκοπεύει να υπογράψει επέκταση στο Μιλγουόκι.

Πηγή: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση