GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις: Ο "ραλίστας" που φυγάδευσε τον δολοφόνο του Σταματιάδη και οι τραγουδίστριες από την Αλβανία

Ένας άνθρωπος ακρωτηριασμένος σε χέρι και πόδι είναι αυτός που φυγάδευσε στην Αλβανία έναν από τους δολοφόνους του επιχειρηματία, Αλέξανδ...

Ένας άνθρωπος ακρωτηριασμένος σε χέρι και πόδι είναι αυτός που φυγάδευσε στην Αλβανία έναν από τους δολοφόνους του επιχειρηματία, Αλέξανδρου Σταματιάδη.
Ο ίδιος άνθρωπος εκτελούσε και χρέη τσιλιαδόρου την ημέρα της δολοφονίας του 53χρονου επιχειρηματία στο σπίτι του στην Κάτω Κηφισιά, τον περασμένο Απρίλιο.
Την επόμενη κιόλας ημέρα από το συμβάν, ο ανάπηρος τσιλιαδόρος ανέλαβε να φυγαδεύσει στην Αλβανία τον δολοφόνο. Με ένα αυτόματο αυτοκίνητο και με ταχύτητα 200 χιλιομέτρων την ώρα, πέρασε σαν “σίφουνας” από το Τελωνείο της Κακαβιάς πριν καν μπορέσουν να αντιδράσουν οι αστυνομικοί.
Το πλάνο του Αλβανού δολοφόνου ήταν να παραμείνει για λίγο στη χώρα του και μετά να διαφύγει στο Βέλγιο.
Σε βάρος και των δύο ταυτοποιημένων δολοφόνων του Σταματιάδη έχουν εκδοθεί ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης.
Εκτός από τη συμμετοχή του στη συμμορία των ληστών είχε και νόμιμη επαγγελματική δραστηριότητα ως καλλιτεχνικός πράκτορας ο άνθρωπος που οδήγησε στην εξιχνίαση της δολοφονίας με την ανάρτησή του για το αγριογούρουνο. Μάλιστα έφερνε στην Ελλάδα γνωστές τραγουδίστριες από την Αλβανία για να τραγουδήσουν σε συνεστιάσεις και πανηγύρια συμπατριωτών του.
ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση