GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία Α. Σταματιάδη: Έτσι εκτέλεσαν τον επιχειρηματία

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση των κακοποιών που κατηγορούνται ότι λήστεψαν και σκότωσαν τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματι...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση των κακοποιών που κατηγορούνται ότι λήστεψαν και σκότωσαν τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη. Οι συλληφθέντες είχαν ξεχωριστούς ρόλους, ενώ η στάση τους ήταν προκλητική μετά την εκτέλεση.
Σύμφωνα με το STAR, o Τονίν Κόλα φέρεται να είναι ένας από αυτούς που μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα του επιχειρηματία και τον χτύπησε με ένα διαρρηκτικό εργαλείο στο κεφάλι την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να αποτρέψει τα χειρότερα για τη σύζυγό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, είναι ο ίδιος που ήρθε μόνος του σε επικοινωνία με την αστυνομία μέσω βιντεοκλήσης. Μάλιστα, δέχτηκε να δώσει κατάθεση μέσω διαδικτυακής εφαρμογής λέγοντας χαρακτηριστικά:
Κάποια στιγμή άκουσα πυροβολισμό και στη συνέχεια οι συνεργοί μου βγήκαν από το σπίτι. Επιβιβαστήκαμε όλοι μαζί στο αυτοκίνητο και φύγαμε. Στη συνέχεια έμαθα από τους υπόλοιπους ότι ο Φρόκου πυροβόλησε τον Σταματιάδη.
Ο συνεργός του Αντριάν Φρόκο, σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών, είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε άνανδρα - πισώπλατα τον επιχειρηματία.
Ένα μέλος της συμμορίας ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες. Ο... «σέξι» όπως ήταν το παρατσούκλι του, ήταν τσιλιαδόρος και παρά την πατερίτσα που κρατούσε ήταν δεινός οδηγός αυτοκίνητου ο οποίος μετέφερε συχνά - πυκνά τα μέλη της σπείρας σε διάφορα σημεία μετά τις ληστρικές τους επιδρομές. Όταν συνελήφθη, αρνήθηκε τις κατηγορίες.
Η 34χρονη Ρουμάνα ήταν ο άνθρωπος που φρόντιζε να πωλούνται τα κλοπιμαία σε ενεχυροδανειστήρια και η σπείρα να θησαυρίζει. Ο σύντροφος της πυροβόλησε το αγριογούρουνο στον δρόμο προς της Σπάρτη και το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο που της έκανε δώρο, έφερε το τμήμα διαρρηκτών της ασφάλειας Αττικής πιο κοντά στον εντοπισμό της συμμορίας.

Τρεις από τους δράστες εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι. Οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν δύο από αυτούς. Αν και πιστεύουν ότι κρύβονται στο εξωτερικό, δημοσιοποίησαν τις φωτογραφίες τους, αναζητώντας πληροφορίες.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση