GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες δηλώσεις του Θάνου Μωραΐτη μετά την υπουργοποίησή του

«Αποδέχθηκα την πρόσκληση του πρωθυπουργού, γιατί πιστεύω βαθιά ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας» δήλωσε ...

«Αποδέχθηκα την πρόσκληση του πρωθυπουργού, γιατί πιστεύω βαθιά ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας» δήλωσε ο νέος υφυπουργός Μεταφορών Θάνος Μωραΐτης, προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία.
«Γι αυτούς τους λόγους είμαι εδώ και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις. Στρατηγικός αντίπαλος είναι η ακροδεξιά και ο βαλκανικός νεοφιλελευθερισμός της Νέας Δημοκρατίας. Να διαμορφώσουμε όρους μιας προοδευτικής διακυβέρνησης μακράς πνοής που έχει ανάγκη η κοινωνία» συνέχισε ο κ. Μωραϊτης.
Όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν πως οι ψηφοφόροι στην εκλογική του περιφέρεια τον επέλεξαν με άλλο κόμμα, τόνισε πως δεν επέλεξαν με άλλο κόμμα και θα μιλήσει γι' αυτό εκτενώς τις επόμενες μέρες.
«Το 2012 ήμουν υποψήφιος, το 2015 έκανα την πολιτική μου επιλογή και θα είμαι υποψήφιος στην επόμενη εκλογική μάχη» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση