GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΠΑΡΑ-ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ!" ΤΟ ΨΕΜΑ του Πολάκη για τον Βασίλη Μπεσκένη...

Yannis Christakos    Δεν έχω , φυσικά, καμία αρμοδιότητα να μιλώ εξ ονόματος του Βασίλη. Ηταν και είναι αδερφός μου αλλά έχει αφήσει γυ...

Yannis Christakos  
Δεν έχω , φυσικά, καμία αρμοδιότητα να μιλώ εξ ονόματος του Βασίλη. Ηταν και είναι αδερφός μου αλλά έχει αφήσει γυναίκα και παιδί. Το οποίο και μεγαλώνει. Και θα μάθει. Εχω την υποχρέωση ως φίλος του να κάνω ο,τι πρέπει ώστε το παιδί του να είναι υπερήφανο για τον πατέρα του. Η αποκάλυψη για την καταδίκη του Πολάκη από τον Βασίλη ήταν το πρώτο θέμα στα 30 χρόνια δημοσιογραφίας που αποκάλυψα και για λόγους προσωπικούς. Ο Πολάκης δεν θα πάει το νεκρό Βασίλη στο εφετείο όπως γράφουμε όλοι. Θα πάει την γυναίκα και το παιδί του, αυτοί είναι οι κληρονόμοι και ΑΥΤΟΙ συνέχισαν την αγωγή όταν πέθανε.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Ο κ. Πολάκης που βγήκε ώρες μετά να πει οτι δεν ασχολήθηκε και κάτι "μας χρωστάγανε" και "βόδια" κλπ συνεχίζει να λέει ψέμματα. Γιατί με την υπόθεση αυτή ασχολήθηκε και παραασχολήθηκε. Εστειλε ένα βουνό χαρτιά, έστειλε ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ξεσήκωσε τον κόσμο όλο. Και το βασικό του επιχείρημα αφού γνώριζε οτι είπε ψέμματα ήταν οτι είχε δικαιολογημένο δημόσιο ενδιαφέρον.
Γνωρίζει οτι και στο εφετείο τα ίδια θα γίνουν αφού πολύ απλά έλεγε ψέματα. Προσωπικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η αποκατάσταση του ονόματος του Βασίλη στην συγκεκριμένη υπόθεση. Γιατί ο μικρός Ηλίας έχει δικαίωμα να είναι περήφανος για τον πατέρα του..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση