GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την χτύπησαν άγρια για να της πάρουν την τσάντα

Τρεις άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες, έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι γυναίκας που επέστρεφε στην οικία της και την λήστ...

Τρεις άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες, έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι γυναίκας που επέστρεφε στην οικία της και την λήστεψαν, στο χωριό Αργολικό του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.

Περίπου στις 3 το μεσημέρι, η γυναίκα γυρίζοντας από την εργασία της και την στιγμή που προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητό της στο γκαράζ, δέχθηκε την επίθεση των τριών δραστών ο οποίοι με συνεχή χτυπήματα κατάφεραν και απέσπασαν την τσάντα της, που περιείχε χρήματα που μόλις είχε εκταμιεύσει από την τράπεζα.

Οι δράστες φαίνεται να γνώριζαν καλά τις κινήσεις της γυναίκας και παρακολουθούσαν το σπίτι, καθώς φρόντισαν νωρίτερα να στρέψουν και τις κάμερες ασφαλείας σε κατεύθυνση που να μην τους καταγράψουν.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ έξω από το σπίτι της ενημέρωσε τους οικείους της και την αστυνομία, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση