GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη των δολοφόνων του Αλέξανδρου Σταματιάδη - Το κλεμμένο κινητό και η Ντανιέλα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο έδωσε ως δώρο στην αγαπημένη του Ντανιέλα από τη Ρουμανία, μέλος της σπείρας των κακοποιών ...

Ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο έδωσε ως δώρο στην αγαπημένη του Ντανιέλα από τη Ρουμανία, μέλος της σπείρας των κακοποιών στην υπόθεση Σταματιάδη ήταν η αρχή του τέλους για την εξάρθρωση της οργάνωσης.

Σε μια ληστεία μονοκατοικίας στη Λυκόβρυση Λακωνίας ο δράστης ήταν αδέξιος καθώς του έπεσε το κινητό τηλέφωνο το οποίο βρήκαν οι αστυνομικοί. Στους αποθηκευμένους αριθμούς εντοπίστηκε το τηλέφωνο της αγαπημένης του από τη Ρουμανία. Οι αστυνομικοί άρχισαν να παρακολουθούν τις συνομιλίες της και το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται καθώς το ένα μετά το άλλο, τα κινητά των κατηγορούμενων αποκαλύφθηκαν και τους πρόδωσαν. Τα στίγματα έδειξαν μέχρι και σε ποιες ληστείες συμμετείχαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η Ντανιέλα είχε αναλάβει να "σπρώχνει" τα κλεμμένα σε ενεχυροδανειστήρια. Κράτησε όμως για τον εαυτό της το πανάκριβο κινητό τηλέφωνο που της έδωσε ως δώρο ο σύντροφός της. Το είχε κλέψει από το αυτοκίνητο ενός θύματος της σπείρας. Αυτός ήταν ο δεύτερος συνδετικός κρίκος για την εξάρθρωση της οργάνωσης. Όταν άρχισαν οι συλλήψεις η Ντανιέλα έδωσε τα στοιχεία του συντρόφου της και εκείνος άρχισε να μιλάει.

Ο τρόπος δράσης της οργάνωσης άλλαξε μετά τον φόνο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη. Ο άνθρωπος που πυροβόλησε, λίγες ώρες πριν φύγει στο εξωτερικό είπε στα μέλη της σπείρας: “Κάναμε μια μ@@@@@@”.

Αμέσως μετά η οργάνωση έσπασε καθώς δεν τα έβρισκαν στη μοιρασιά από τα μερίδια των κλοπιμαίων. Τα μέλη της σπείρας εκτός από χρήματα, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα έκλεβαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, από μπουκάλια κρασί και ουίσκι μέχρι ένα ατμοσίδερο και 15 κιλά κρέας.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση