GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κατάσταση σοκ η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου που καταπλακώθηκε από το σπίτι που κατέρρευσε - ΒΙΝΤΕΟ

Γύρω στις 5.20 τα ξημερώματα, ακούσαμε έναν πολύ μεγάλο θόρυβο, βγήκαμε στο μπαλκόνι και είδαμε ότι έχει πέσει ο μαντρότοιχος πάνω...

Γύρω στις 5.20 τα ξημερώματα, ακούσαμε έναν πολύ μεγάλο θόρυβο, βγήκαμε στο μπαλκόνι και είδαμε ότι έχει πέσει ο μαντρότοιχος πάνω στο αυτοκίνητό μας. Κατεβήκαμε κάτω, ήρθε η πυροσβεστική, η αστυνομία και κάποιοι άνθρωποι από το δήμο που σκούπισαν πρόχειρα το δρόμο. Είμαστε σε κατάσταση σοκ και εγώ και ο γιος μου», ανέφερε η Ρεγγίνα Ζαφειρίου, ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, που καταπλακώθηκε τα ξημερώματα από σπίτι που κατέρρευσε στο Γκάζι.

«Εκείνη την ώρα γύριζαν πολλοί άνθρωποι από την διασκέδασή τους, ευτυχώς δεν ήταν κανείς κοντά στα αυτοκίνητα. Ποιος θα μας αποζημιώσει, έχει ασφάλεια το αυτοκίνητο αλλά ο πραγματογνώμονας μου είπε ότι μάλλον δεν θα πάρω αποζημίωση και ότι θα πρέπει να απευθυνθώ στον δήμο», είπε η κ. Ζαφειρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο την ώρα της κατάρρευσης, υπήρξε άμεσος κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, αφού ο μαντρότοιχος έπεσε πάνω σε κολονάκι της ΔΕΗ, η οποία και διέκοψε την ηλεκτροδότηση στην περιοχή.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι OPEN :

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση