GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λουτσέσκου: Δεν άξιζε τη νίκη ο Πανιώνιος

Την άποψή του ότι ο Πανιώνιος δεν άξιζε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-1) εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου. O Ρουμά...

Την άποψή του ότι ο Πανιώνιος δεν άξιζε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-1) εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

O Ρουμάνος ρωτήθηκε επίσης για την φημολογούμενη συμφωνία με την Γαλατάσαραϊ και ήταν καυστικός.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: "Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Είμαι θυμωμένος με τον τρόπου που χάσαμε, αλλά ειμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα συνολικά. Είχαμε νέους παίκτες που έπαιξαν. Είχαμε ένα ρίσκο που έπρεπε να πάρουμε, γιατί προερχόμασταν ένα ματς που ξοδέψαμε ενέργεια και ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτα τα λάθη προκύπτουν από την έλλειψη χημείας που είχαμε.

Η χημεία έρχονται μέσα από τις προπονήσεις και οι παίκτες μέσω των αγώνων πρέπει να μπουν στην φιλοσοφία μας. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Δεν την άξιζε ο Πανιώνιος τη νίκη, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Ο Πανιώνιος είχε μόνο ένα κομμάτι στον αγώνα που πίεσε. Οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν εξυπνάδα και σωστή αντίδραση στο παιχνίδι. Σίγουρα από άποψη ταχύτητας ίσως να ήταν λίγο πίσω".

Για τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας του με την Γαλατάσαραϊ: "Αυτά είναι ανοησίες. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό. Αυτά είναι όλα ψέμματα, έχω δώσει μία υπόσχεση στον κ. Σαββίδη ότι αν έρθει κάτι, θα τον ενημερώσω εγώ πρώτος. Τηρώ την υπόσχεση μου εγώ".

Για το αν οι παίκτες του μετά το 0-1 σκέφτηκαν το ματς με τον Ολυμπιακό: "Eγω έκανα ανοησία. Έπρεπε να έχω περάσει στους παίκτες μου ότι έπρεπε να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, έκανα μία λάθος αλλαγή που δεν ήταν καλό για την ομάδα".

Για τον στόχο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε για τη νίκη, αυτό θέλουμε και την Κυριακή με τον Ολυμπιακό. Βέβαια σε ένα ματς μπορούν να συμβούν τα πάντα. Είναι ένα παιχνίδι και έχουμε ακόμη εννέα αναμετρήσεις που χρειάζονται προσοχή".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση