GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΜΑΝ! Ο Κραουνάκης λέει για τον Πολάκη ότι «όλες είναι λούγκρες και τον ποθούν...»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε το ζεϊμπέκικο -που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις- του υπουργού Πολάκη στο κέντρο που τραγουδάει, με το τ...

Ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε το ζεϊμπέκικο -που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις- του υπουργού Πολάκη στο κέντρο που τραγουδάει, με το τσιγάρο στο στόμα- το οποίο μάλιστα πετάει κάποια στιγμή, πάνω στις χαρτοπετσέτες.
Στην τακτική του εκπομπή στο Κόκκινο, ο μουσικοσυνθέτης, υποστηρίζει ότι όσοι κατακρίνουν τον Υπουργό, το κάνουν διότι «είναι λούγκρες και τον ποθούν».

Λέει ακριβώς: «Και πάμε στο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Που με ένα νεύμα δικό του Ν’ ανέβω; και με ένα νεύμα δικό μου Έλα, αυτό το βουνό (εννοεί τον Πολάκη), ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Και απ’ ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral, ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, τον ψηλό, τον Κρητίκαρο!»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης είχε εκφραστεί υπέρ του Παύλου Πολάκη και τις προηγούμενες ημέρες  ενάντια στις επιθέσεις που δέχεται ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

Διαβάστε γιατί ο Σταμάτης αγαπάει Πολάκη:
Σταματης Κραουνάκης: «Έζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50 !... Γι αυτό μην ξαναδώ και μην ξανακούσω τις μαλακίες που γράφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρεύω και θα ήμουν μαζί του σε όποιον κόμμα κι αν ήταν. Μου πάει ο Παύλος Πολάκης. Πως να το πω...»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση