GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΚΑΛΟΠ για την Αθήνα! Ο Μπακογιάννης με διαφορά, δεύτερος ο Γερουλάνος...

Νέα δημοσκόπηση για τον δήμο Αθηναίων αναδεικνύει πρώτο τον Κώστα Μπακογιάννη, με διαφορά 26,3 μονάδων από τους αντιπάλους του. Ειδικότε...

Νέα δημοσκόπηση για τον δήμο Αθηναίων αναδεικνύει πρώτο τον Κώστα Μπακογιάννη, με διαφορά 26,3 μονάδων από τους αντιπάλους του.
Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc, που δημοσιεύεται  στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο κ.  Μπακογιάννης συγκεντρώνει ποσοστό 38,3%. Δεύτερος καταγράφεται ο Παύλος Γερουλάνος με ποσοστό 12%.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος με ποσοστό 10,1%, ενώ στην τέταρτη εμφανίζεται ο Ηλίας Κασιδιάρης, που συγκεντρώνει ποσοστό 8,1%.
Όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου στην Α' Αθήνας, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 31,2%. Στη δεύτερη θέση έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει το 18,1% της προτίμησης των ερωτηθέντων. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,8%, το ΚΙΝΑΛ με 5,6% και το ΚΚΕ με 4,7%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση