GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τοροσίδης: Αυτά τα παιχνίδια δεν τα παίζεις, τα νικάς

Tο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League δεν εξελίχτηκε καλά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ...

Tο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League δεν εξελίχτηκε καλά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 3-1.

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για τον αγώνα, αλλά και για τη συνέχεια των ερυθρόλευκων χωρίς να μασήσει τα λόγια του.

Μεταξύ άλλων ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε στην κάμερα της Nova:

“Μπήκαμε σαν υπνωτισμένοι στον αγώνα. Ήμασταν πολύ ανοιχτοί και το πληρώσαμε. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα τυχερό πρώτο γκολ, αλλά αυτό αντί να μας ξυπνήσει, δεχθήκαμε και δεύτερο. Χάσαμε πάρα πολύ εύκολα και απολογούμαστε στον κόσμο μας γι' αυτό. Ο ΠΑΟΚ έχει διαφορά 9 βαθμών, στην ουσία 10, είναι πάρα πολύ δύσκολο να γυρίσει. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην Ευρώπη και να νικήσουμε την ΑΕΚ".

Ερωτηθείς για τον στόχο στη συνέχεια υπογράμμισε: "Ρεαλιστικός στόχος είναι η δεύτερη θέση. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στο πρωτάθλημα και να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Αλλάξαμε 20 ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι, ήταν σημαντική η πορεία μας στην Ευρώπη, παίξαμε καλή μπάλα στο 90% των παιχνιδιών".

Για την απογοήτευση που υπάρχει μετά την ήττα: "Έχουμε νέο προπονητή, έχει πολύ καλά στοιχεία, δεν θα τα γκρεμίσουμε όλα σήμερα. Υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές, καλός προπονητής, να βάλουμε τα δυνατά μας να προκριθούμε με τη Ντιναμό και του χρόνου να δημιουργηθούν οι συνθήκες για το πρωτάθλημα. Το πιστεύουμε ότι παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ παίζει για το αποτέλεσμα και είναι αλήθεια. Αυτά τα ματς τα νικάς, δεν τα παίζεις. Ο ΠΑΟΚ μας τιμώρησε”.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση