GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσίδα αθλήτρια πατινάζ "άναψε" φωτιές πριν από αγώνα χόκεϊ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ρωσίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Elizaveta Tuktamysheva έβαλε "φωτιά" στους φιλάθλους πριν από έναν αγώνα χόκ...

Η Ρωσίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Elizaveta Tuktamysheva έβαλε "φωτιά" στους φιλάθλους πριν από έναν αγώνα χόκεϊ στην Αγία Πετρούπολη, δείχνοντας την "καυτή" της χορογραφία πάνω στον πάγο στο Yubileyny Sports Palace.

Η πρώην παγκόσμια Πρωταθλήτρια, αν και έμεινε εκτός αγώνων για αρκετούς μήνες λόγω πνευμονίας, επέστρεψε πάνω στα παγοπέδιλά της, για να χορέψει το “striptease”, μια χορογραφία που είχε επαναλάβει στο παρελθόν.

Φορώντας μια στολή αεροσυνοδού, η 22χρονη επέλεξε το τραγούδι "Toxic" της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ενώ το κοινό χειροκροτούσε ασταμάτητα, ενώ η Ρωσίδα αθλήτρια έβγαζε τα κομμάτια της στολής.

Επρόκειτο να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2019 στο Μινσκ αλλά η ασθένεια της δεν της το επέτρεψε, απογοητεύοντας τους χιλιάδες θαυμαστές της.

Σύμφωνα με τον προπονητή της, Alexei Mishin, η αθλήτρια ετοιμάζεται ήδη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ιαπωνία.

Πηγή φωτο: AFP, Sputnik

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση