GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Όχι" από τους κληρικούς στο νέο σχέδιο συμφωνίας Κράτους-Εκκλησίας

Στο σχέδιο της συμφωνίας μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας αναφέρθηκε ο πατήρ Γεώργιος Βαμβακίδης Αντιπρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών ...

Στο σχέδιο της συμφωνίας μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας αναφέρθηκε ο πατήρ Γεώργιος Βαμβακίδης Αντιπρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.
“Έβαλε ο Μανωλιός τα ρούχα του αλλιώς, αυτό ξέρουμε, τίποτα δεν έγινε. Οι προφορικές εξαγγελίες της κυβέρνησης ήρθαν με τη μορφή γραπτών κειμένων, καμία διαφοροποίηση όσον αφορά τα εργασιακά μας από την κυβέρνηση απλώς μας χρυσώνει το χάπι, ωραιοποιεί κάποιες εκφράσεις και κάποιες ορολογίες” είπε μεταξύ άλλων ο πατήρ Γεώργιος Βαμβακίδης και πρόσθεσε:
“Είναι ένα Μαντείο των Δελφών η κυβέρνηση αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ο ιθύνων νους και εκφράζεται με χρησμούς Πυθίας. Είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι ή δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι; Ούτε ΔΕΚΟ είμαστε, κάτι σαν κάποια θυγατρική είμαστε”.
“Σε ποια κοινωνική ομάδα και τάξη φάνηκαν φερέγγυοι στις δεσμεύσεις τους και τις υλοποίησαν και δεν της διαφοροποίησαν και δεν αλλοίωσαν τα σχέδια τους στη διάρκεια των θητειών τους. Εκάστοτε κυβερνήσεις, δεν μιλάω μόνο για τη συγκεκριμένη... Αυτή η εμμονή της κυβέρνησης είναι καταστροφική διότι βάζει τον εφημεριακό κλήρο απέναντι στον λαό”, σημείωσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση