GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενισχύετραι με οχήματα και δίκυκλα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Με 16 έγχρωμα οχήματα, τρία συμβατικά και εννέα δίκυκλα μέσω ανακατανομής, θα ενισχυθεί η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Αυτ...

Με 16 έγχρωμα οχήματα, τρία συμβατικά και εννέα δίκυκλα μέσω ανακατανομής, θα ενισχυθεί η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών, η διοικούσα παράταξη στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ΑΣΠΑ, πρόκειται για οχήματα τα οποία βρίσκονται σε καλή κατάσταση και είναι δεδομένο ότι θα δώσουν μία ανάσα στην πολύπαθη ΓΑΔΘ .
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Με διαταγή του Α.Ε.Α. η ΓΑΔΘ θα ενισχυθεί με 16 έγχρωμα οχήματα , 3 συμβατικά και 9 δίκυκλα μέσω ανακατανομής.
Πρόκειται για οχήματα τα οποία βρίσκονται σε καλή κατάσταση και είναι δεδομένο ότι θα δώσουν μία ανάσα στην πολύπαθη ΓΑΔΘ .
Μένει να γίνει και η ορθή κατανομή τους εντός της ΓΑΔΘ και να ενισχυθούν ανάλογα με τις ανάγκες των Διευθύνσεων . Μετά την ενίσχυση της ΓΑΔΘ με 51 συναδέλφους, την απεμπλοκή των δυνάμεων ΥΑΤ και ΟΠΚΕ Θεσσαλονίκης από την Κέρκυρα, την ενίσχυση της ΔΑΕΘ με υλικοτεχνική υποδομή, άλλο ένα αίτημα της Ένωσης γίνεται πράξη, μετά την συνάντηση με τον κ.Αρχηγό.
Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την άμεση και θετική ανταπόκριση της Ηγεσίας στα αιτήματα της Ένωσης Θεσσαλονίκης, αναγνωρίζοντας τις τεράστιες ανάγκες της ΓΑΔΘ. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε και αναμένουμε την επίσπευση διεξαγωγής διαγωνισμών για ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ. με οχήματα στο σύνολο της , αφού το πρόβλημα είναι πανελλήνιο και χρειάζεται μόνιμη λύση. Ελπίζουμε να αναγνωρίσουν αυτήν την προσπάθεια και οι λοιπές υγιείς συνδικαλιστικές δυνάμεις και να μην ανακαλύψουν και πάλι μαθηματικούς τύπους, τηλεφωνήματα και λόγια του αέρα για να απαξιώσουν τις επιτυχίες της Ένωσης μας"
Πηγή:Thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση