GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΛΙΨΗ για τον ξαφνικό θάνατο του 24χρονου Εύζωνα...

Θλίψη στον αθλητισμό προκάλεσε η ξαφνική απώλεια του Εύζωνα Σπύρου Θωμά. Η υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου του 24χρονου Εύζωνα, ο οποίος υπ...

Θλίψη στον αθλητισμό προκάλεσε η ξαφνική απώλεια του Εύζωνα Σπύρου Θωμά. Η υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου του 24χρονου Εύζωνα, ο οποίος υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά από τον περασμένο Οκτώβριο, βρίσκεται υπό διερεύνηση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Ο 24χρονος Σπύρος Θωμάς, με καταγωγή από την Πάτρα, αισθάνθηκε αδιαθεσία χθες το βράδυ ενώ βρισκόταν στο θάλαμό του, μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, της Πέμπτης, ώρα 13:00-14:00 είχε κάνει υπηρεσία στον Άγνωστο Στρατιώτη, όπως είχε κάνει και το ίδιο βράδυ, ώρα 19:00-20:00.
Από τις 20:00 που τελείωσε την υπηρεσία του μέχρι τις 22:00 ο άτυχος νέος βρισκόταν στον θάλαμό του και ξεκουραζόταν.

Περίπου στις 22:15 τον ειδοποίησαν να βγει για το βραδινό προσκλητήριο που ήταν προγραμματισμένο για τις 22:30 και την ώρα εκείνη δυστυχώς κατέρρευσε.
Ο άτυχος 24χρονος ήταν αθλητής μπάσκετ, σπουδαίο ταλέντο από την ακαδημία της Παναχαϊκής και ακολούθως στο Προμηθέα και σε άλλες ομάδες της ΕΣΚΑ-Η.
Χαρακτήρας - διαμάντι και υπέροχος αθλητής, που έφυγε "έτσι" από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης...

Πηγή: patrastimes.gr/ sportin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση