GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γεροβασίλη για τα επεισόδια: Αυτή τη μέρα επιχείρησαν να την αμαυρώσουν κάποιοι ακραίοι

Για «ακραίους κύκλους» που «κινούνται με βάση ένστικτα τα οποία δεν είναι συμβατά με τη δημοκρατία» έκανε λόγο η υπουργός Προστασί...

Για «ακραίους κύκλους» που «κινούνται με βάση ένστικτα τα οποία δεν είναι συμβατά με τη δημοκρατία» έκανε λόγο η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή όλα όσα έγιναν στην τελετή ορκωμοσίας των πρώτων αποφοίτων στη σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας.

«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για το Πυροσβεστικό Σώμα, την Πτολεμαΐδα και τη Δυτική Μακεδονία. Έχουμε τους πρώτους απόφοιτους της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, 73 άνδρες και 16 γυναίκες», ανέφερε αρχικά στη δήλωσή της η κ. Γεροβασίλη.

Και συνέχισε: «Ωστόσο, αυτή τη μέρα επιχείρησαν να την αμαυρώσουν κάποιοι ακραίοι, προσπαθώντας να σταματήσουν την ορκωμοσία των Πυροσβεστών. Πρόκειται για ακραίους κύκλους, που κινούνται με βάση ένστικτα τα οποία δεν είναι συμβατά με τη δημοκρατία. Επιτέθηκαν στην αστυνομία και έγινε σύγκρουση, στοχευμένη, προαποφασισμένη, αλλά δεν τα κατάφεραν».

Καταλήγοντας σημείωσε: «Ο λαός της Πτολεμαΐδας, ο λαός της Κοζάνης τους γύρισε την πλάτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση