GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία για τον Αμβρόσιο: Ήθελε να διώξει ηλικιωμένο από γηροκομείο γιατί είναι ομοφυλόφιλος

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία για την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο και έναν ηλικιωμένο ...

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία για την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο και έναν ηλικιωμένο άνδρα.
Σύμφωνα με το tempo24.news πρόκειται για έναν ηλικιωμένο ο οποίος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και τον οποίο μέχρι πρότινος φρόντιζαν οι άνθρωποι της δομής "Βοήθεια στο σπίτι". Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό η φροντίδα του στο σπίτι κατέστη αδύνατη με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Καλλιμανοπούλειο".
Την Τρίτη η δομή του Δήμου ενημερώθηκε ότι υπάρχει εμπλοκή με την παραμονή του συγκεκριμένου ηλικιωμένου μετά την αντίδραση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η αντίδραση του προκλήθηκε όταν πληροφορήθηκε ότι ο ηλικιωμένος είναι ομοφυλόφιλος.
Όταν έγινε γνωστή η παρέμβαση και η αντίδραση που υπήρξε από τον Δήμο και την Υπηρεσία ¨"Βοήθεια στο σπίτι" ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος ανακάλεσε την αρχική του απόφαση και έτσι ο τρόφιμος παραμένει στο Καλλιμανοπούλειο.
Πηγή πληροφοριών: tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση