GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού στη θέση του παραιτηθέντα, Βασίλη Κωνσταντίνου - ΦΩΤΟ

Εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο στον Παναθηναϊκό καθώς ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου παραιτήθηκε από τη θέσ...

Εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο στον Παναθηναϊκό καθώς ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου παραιτήθηκε από τη θέση του και στην προεδρεία επιστρέφει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης που είχε αποχωρήσει τον περασμένο Σεπτέμβρη. Έτσι, επιβεβαιώνονται όσα είχε γράψει το SDNA από το πρωί της Δευτέρας σχετικά με τους λόγους για τους οποίους συγκλήθηκε έτσι άμεσα το ΔΣ, χωρίς μάλιστα να γίνονται γνωστή η θεματολογία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο κ. Μάνος Μαυροκουκουλάκης αναλαμβάνει από σήμερα πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, στη θέση του παραιτηθέντος Βασίλη Κωνσταντίνου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κ. Κωνσταντίνου για την πολυετή προσφορά του στη διοίκηση της ομάδας την τελευταία επταετία. Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ υπηρέτησε πιστά από πολλές διοικητικές θέσεις το σύλλογο, σε μία περίοδο με αρκετές χαρές όσο και δυσκολίες. Η σχέση του Βασίλη Κωνσταντίνου με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε πριν από δεκαετίες και η σημερινή παραίτησή του από το Δ.Σ. ολοκληρώνει αρμονικά ένα διοικητικό κύκλο. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον κ. Κωνσταντίνου καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα που επέλεξε να κάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση