GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες καταστροφές στο ΧΥΤΑ Λευκίμμης - Έκαψαν κτίριο και ηλεκτρογεννήτρια - ΦΩΤΟ

Νέες δολιοφθορές στον ΧΥΤΑ Λευκίμμης προκάλεσαν άγνωστοι, τα ξημερώματα, καταστρέφοντας κτιριακές υποδομές, μεμβράνες και την ηλεκ...

Νέες δολιοφθορές στον ΧΥΤΑ Λευκίμμης προκάλεσαν άγνωστοι, τα ξημερώματα, καταστρέφοντας κτιριακές υποδομές, μεμβράνες και την ηλεκτρογεννήτρια.

Μετά και την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων από την Κέρκυρα, όπου άνδρες των ΜΑΤ για επτά ολόκληρους μήνες, από τον Ιούνιο του 2018 μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου του 2019, είχαν διατεθεί για την ασφαλή μεταφορά των απορριμμάτων στον ΧΥΤΥ Λευκίμμης και τη φύλαξή του, ο χώρος του ΧΥΤΑ έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα συνεχείς δολιοφθορές είτε στις κολόνες της ΔΕΗ, είτε στην περίφραξή του και σήμερα στις εγκαταστάσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι άγνωστοι δράστες, που είχαν τοποθετήσει οδοφράγματα με κορμούς δέντρων και λάστιχα αυτοκινήτων, ώστε να εμποδίσουν την εύκολη πρόσβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων και της Αστυνομίας, κατάφεραν να απομονώσουν τον ΧΥΤΑ και στη συνέχεια να προκαλέσουν δολιοφθορές χιλιάδων ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι σημερινές δολιοφθορές έγιναν στο απόηχο των χθεσινών επεισοδίων που σημειώθηκαν στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, μετά την ανακοίνωση της αδειοδότησης του ΧΥΤΥ Λευκίμμης από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: corfutvnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση