GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλος ο Θεοδωράκης με τα ειρωνικά σχόλια για το Ποτάμι στη Βουλή - Πώς απάντησε - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη ήταν η αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη όταν κάποιοι βουλευτές τον ειρωνεύτηκαν για το Ποτάμι. "Συνοψίζοντας, κυρίες και κύρι...

Έντονη ήταν η αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη όταν κάποιοι βουλευτές τον ειρωνεύτηκαν για το Ποτάμι.
"Συνοψίζοντας, κυρίες και κύριοι, το Ποτάμι, το οποίο εκπροσωπώ" είπε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συζήτηση για την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.
Τότε, όπως καταγράφεται στην απομαγνητοφώνηση της ομιλίας του που απέστειλε το Γραφείο Τύπου του Ποταμιού, βουλευτές της ΝΔ του φώναξαν "Ποιο Ποτάμι;".
"Ποιο Ποτάμι ρωτήσατε; Θα προσπαθήσω να μην απαντήσω στις προκλήσεις. Τα κόμματα ξέρετε δεν διαλύονται με μεταγραφές βουλευτών. Τα κόμματα τα ψηφίζει ο ελληνικός λαός και διαλύονται αν δεν τα ψηφίζει ο ελληνικός λαός.
Συνοψίζοντας, κυρίες και κύριοι, το Ποτάμι, το οποίο συνεχίζει να υπάρχει και στο οποίο ηγούμαι, δηλώνει εν γνώσει των συνεπειών των κοινοβουλευτικών νόμων, αλλά κυρίως με γνώση των νόμων της φυσικής, ό,τι θα επιμείνει σε αυτή εδώ τη Βουλή, αλλά και στην επόμενη Βουλή, να υπερασπίζεται τη λογική και την πολιτική" απάντησε ενοχλημένος ο κ. Θεοδωράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση