GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο παγωμένο Κίεβο για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

«Φωτιά» στο παγωμένο Κίεβο θέλει να είναι απόψε Ολυμπιακός απέναντι στη Ντιναμό για να προκριθεί στη φάση των «16» του Europa Leag...

«Φωτιά» στο παγωμένο Κίεβο θέλει να είναι απόψε Ολυμπιακός απέναντι στη Ντιναμό για να προκριθεί στη φάση των «16» του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη τους επί της ΑΕΚ, καλούνται να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει την πρόκριση μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε μια βεβαιότητα στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει στο τέλος, ενώ προανήγγειλε ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές συγκριτικά με όσα είδαμε στο Φάληρο στο πρώτο ματς.

Μια αλλαγή σίγουρα θα είναι η απουσία του Χριστοδουλόπουλου. Στην ενδεκάδα θα είναι ο Τοροσίδης στη θέση του Μεριά, ο οποίος θα μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας. Ο Τσιμίκας έχει προβάδισμα έναντι του Κούτρη για το άλλο άκρο της άμυνας. Ο Ζιλ Ντίας προπονήθηκε χθες κανονικά και έτσι αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι, ενώ ο Μπουχαλάκης θα κληθεί να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Καμαρά.

Αναλυτικά, λοιπόν, ο Σα θα είναι κάτω από την εστία. Στο κέντρο της άμυνας οι Σισέ-Μεριά και στα άκρα οι Τοροσίδης-Τσιμίκας. Στον άξονα οι Μπουχαλάκης-Γκιγιέρμε και ο Φορτούνης μπροστά τους. Στα άκρα οι Ποντένσε και ο Ζιλ Ντίας και στην κορυφή ο Χασάν.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση