GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη - Τι είπε για τους κατηγορούμενους

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρή...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε ο 21χρονος από τη Ρόδο προκύπτουν ενδιαφέροντα στοιχεία. Από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του πραγματοποίησε 47 κλήσεις. Μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα. Την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν 42 κλήσεις.

Ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του, τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

“Η πρώτη τους κίνηση ήταν αυτό, να μιλήσουν με τους δικούς τους και με κάποιο δικηγόρο. Από εκείνη την ημέρα ακόμα και από τα ξημερώματα. Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Έκαναν ότι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο”, είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, μιλώντας στο STAR.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση