GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολική ανατροπή στην εξαφάνιση του κτηνοτρόφου - Πεπεισμένος ότι πρόκειται για δολοφονία δηλώνει ο αδελφός του - ΒΙΝΤΕΟ

Ολική ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού. Ο Εισαγγελέας Εφετών ζητά να ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθ...

Ολική ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού. Ο Εισαγγελέας Εφετών ζητά να ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του άτυχου κτηνοτρόφου και χαρακτηρίζει ως εσφαλμένη την απόφαση της Εισαγγελέως να στείλει την υπόθεση στο Αρχείο.

Ο Νικόλας Γραικός, αδελφός του κτηνοτρόφου, δηλώνει πεπεισμένος ότι πρόκειται για έγκλημα το οποίο μπορεί και να διαπράχθηκε στα σφαγεία της Χαλάστρας.

«Το τηλέφωνό του από εκεί χάθηκε. Τον φάγανε, κάπου τον κρύψανε. Να φύγει έξω να κάνει τι; Πού να πάει; Είχε επιχείρηση ο άνθρωπος» δηλώνει στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κτηνοτρόφου τα στοιχεία που υπάρχουν δικογραφία αποδεικνύουν πρόκειται για δολοφονία, ενώ κάνει λόγο για αντιφάσεις ατόμων που έχουν καταθέσει. Ο Νίκος Διαλυνάς, αναφέρεται και στη σύζυγο του κτηνοτρόφου λέγοντας:

«Άλλαξε τελείως στάση κι ενώ πρώτα έλεγε ότι μπορεί να έφυγε σε ξένη χώρα, τώρα λέει ότι πρέπει να διερευνηθεί γιατί κι εγώ πιστεύω ότι ο άνδρας μου έχει δολοφονηθεί»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση