GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο διαιτητής του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Για δεύτερη φορά Φινλανδός διαιτητής τη φετινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά τον Ματίας Γκεστράνιους που είχε διευθύνει το Π...

Για δεύτερη φορά Φινλανδός διαιτητής τη φετινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά τον Ματίας Γκεστράνιους που είχε διευθύνει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στον πρώτο γύρο, η ΚΕΔ στέλνει στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ της 21ης αγωνιστικής της Super League (17/2, 19:30) τον Βίλε Νεβαλάινεν! Βοηθοί του θα είναι οι Γιούκα Χόνκασεν και Μίκα Λάμπου.

Το εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι ότι η φινλανδική ομοσπονδία πρόλαβε την ΚΕΔ και ανακοίνωσε πρώτη τους διαιτητές του ντέρμπι του Φαλήρου, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ο 34χρονος ρέφερι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA (στην ίδια βρίσκονται οι Κομίνης και Παπαπέτρου), δύο κάτω από τον Μανθάνο που «σφύριξε» το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και έχει βρεθεί μία φορά στο παρελθόν στο δρόμο ελληνικής ομάδας.

Συγκεκριμένα είχε διευθύνει τον αγώνα-ρεβάνς Πανιώνιος-Μακάμπι Τελ Αβίβ 0-1 για τα προκριματικά του Europa League στις 3 Αυγούστου του 2017.

Οι διεθνείς αγώνες στους οποίους ορίστηκε φέτος, είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βαλένθια (U19) 4-0, Ακίσασπορ-Κράσνονταρ 0-1 (όμιλοι Europa), Μακάμπι Τελ Αβίβ-Πιούνικ 2-1 (προκριματικά Europa) και Σέριφ-Σκεντίγια 0-0 (προκριματικά Champions League). Επιπλέον, διηύθυνε το Νησιά Φερόε-Μάλτα 3-1 για το Nations League τον Σεπτέμβριο.

Η διεθνής εμπειρία του είναι γενικότερα «φτωχή», καθώς ο φετινός αγώνας στην Τουρκία είναι ο μοναδικός του σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε επίπεδο ανδρών.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση