GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-0 - ΒΙΝΤΕΟ

Με σκόρερ τους δύο στόπερ της η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-0 την Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στ...

Με σκόρερ τους δύο στόπερ της η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-0 την Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.
Ο Χιμένες στο 79’ έκανε το 1-0, ενώ ο Γοδίν τέσσερα λεπτά μετά με πλασέ από πλάγια μετά από φάουλ του Γκριεζμάν έκανε το 2-0.
Δύο σπουδαίες επεμβάσεις στο 9’ και στο 89’ από τον Όμπλακ που κράτησε το μηδέν, δύο παίκτες, ο Τόμας και ο Ντιέγκο Κόστα δεν θα είναι παρόντες στη ρεβάνς, αφού συμπλήρωσαν κάρτες.
Ο αγώνας:
Το ματς άρχισε με καλό ρυθμό και μια φάση στην οποία ο Ματουιντί φάνηκε να εμποδίζει αντικανονικά τη στιγμή που ο Γκριεζμάν δοκίμασε βολ-πλανέ, αλλά ο Ζβάιερ δεν έδειξε κάτι. Στο 9’ από ένα φάουλ που κέρδισε ο ίδιος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» που βρήκε σε ετοιμότητα τον Όμπλακ, ο οποίος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 15’ η Ατλέτικο απάντησε με ένα σουτ του Τόμας, αλλά ο Σέζνι μπλόκαρε, ενώ στο 27’ ο Ντε Σίλιο ανέτρεψε τον Ντιέγκο Κόστα, με τον Γερμανό να δίνει αρχικά πέναλτι και στη συνέχεια να παίρνει τη σωστή απόφαση για φάουλ. Με τις δύο ομάδες να έχουν μπλοκαρισμένα τα ατού τους, δεν μπόρεσαν ν’ απειλήσουν η μία την άλλη, με το τελευταίο τέταρτο να είναι άκρως ανιαρό και τον Ντιμπάλα να έχει τη μοναδική προσπάθεια προς την εστία, με σουτ εκτός περιοχής στο 34’.
Η Ατλέτικο μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 50’ μετά από λάθος του Κιελίνι, ο Γκριεζμάν έβγαλε τον Ντιέγκο Κόστα σε τετ-α-τετ, αλλά το τελείωμα του πολιτογραφημένου Ισπανού, ήταν πολύ άσχημο για να στείλει την μπάλα άουτ. Ο Γκριεζμάν τρία λεπτά αργότερα, θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι, αφού πρώτα ο Σέζνι βρίσκει ελάχιστα την μπάλα. Ο Σιμεόνε έκανε την πρώτη του κίνηση μετά απ’ αυτές τις μεγάλες ευκαιρίες, περνώντας στο ματς τον Μοράτα αντί του Ντιέγκο Κόστα.
Οι «ροχιμπλάνκος» συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία στην επανάληψη και λίγο πριν τη συμπλήρωση των 70 λεπτών, μετά από ωραίο συνδυασμό, έφτασαν σε γκολ, με τον Μοράτα πάντως να κάνει καθαρό φάουλ πάνω στον Κιελίνι, με αποτέλεσμα το τέρμα, να μην μετρήσει με τη βοήθεια και της τεχνολογίας.
Τελικά στο 78’ ο Χιμένες μετά από εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά του Μοράτα και καραμπόλες, με πλασέ πέφτοντας σκόραρε για το 1-0 (με υποψία πάντως να έχει κάνει φάουλ στην αρχή της διεκδίκησης). Πριν προλάβει να συνέλθει η Γιουβέντους, από μια ακόμα στημένη μπάλα και «καραμπόλες», ο Γοδίν, μετά την εκτέλεση φάουλ του Γκριεζμάν στο 83’ και το διώξιμο του Μάντζουκιτς, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, αφού η μπάλα στο πλασέ που έκανε από πλάγια, χτύπησε και στο σώμα του Ρονάλντο.
Οι συνθέσεις του αγώνα:
Aτλέτικο Μαδρίτης (4-4-2): Όμπλακ, Χουανφράν, Φελίπε Λουίς, Γκοντίν, Χιμένες, Ρόντρι, Τόμας (61’ Λεμάρ), Σαούλ Νίγκεθ, Κόκε (67’ Κορέα), Γκριεζμάν, Ντιέγκο Κόστα (58’ Μοράτα)
Γιουβέντους (4-3-1-2) : Σέζνι, Ντε Σίλιο, Άλεξ Σάντρο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Μπετανκούρ, Πιάνιτς (72’ Τσαν), Ματουιντί, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ρονάλντο
Δείτε το βίντεο:
Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση