GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα ...''Μανωλάδα'' στη Λάρισα- Εφιαλτικές στιγμές έζησαν δύο εργάτες

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν στη Λάρισα δύο Πακιστανοί εργάτες κτηνοτροφικής μονάδας οι οποίοι βρέθηκαν απλήρωτοι, δαρμένοι και με χειροπέδε...

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν στη Λάρισα δύο Πακιστανοί εργάτες κτηνοτροφικής μονάδας οι οποίοι βρέθηκαν απλήρωτοι, δαρμένοι και με χειροπέδες στα χέρια.
Σύμφωνα με καταγγελία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, οι δύο εργαζόμενοι Πακιστανικής καταγωγής, έπεσαν θύματα ρατσιστικής βίας και κατηγορούν τον εργοδότη τους για ξυλοδαρμό.
Ο Σαλμάν Ατζούμ και ο Σαίντ Αχμέντ, όπως αναφέρεται στην καταγγελία τους, ζήτησαν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους από τον εργοδότη τους και αυτό ήταν αρκετό για να οδηγήσει εκείνον και άλλους δυο άντρες – κατά πάσα πιθανότητα, μπράβους- στο να τους επιτεθούν.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα των δυο εργαζομένων, οι τρεις άντρες όχι μόνο τους χτυπούσαν, αλλά συγχρόνως φώναζαν και τα παρακάτω:
“Μην ζητάς λεφτά, θα πληρώσω όποτε εγώ θέλω.”
“Η Αστυνομία και η Χρυσή Αυγή είναι φίλοι μου. Θα καλέσουμε τη Χρυσή Αυγή και δεν θα αφήσουμε κανένα Πακιστανό ζωντανό στη Λάρισα”.
“ Θα σας δώσουμε να φάτε χοιρινό με το ζόρι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση