GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά το βαρύ ζεϊμπέκικο του Παύλου Πολάκη...

Μετά το βαρύ ζεϊμπέκικο του Παύλου Πολάκη στο νυχτερινό κέντρο Γραμμές, ο συνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης, σχολίασε τον ντόρο που δημιουργή...

Μετά το βαρύ ζεϊμπέκικο του Παύλου Πολάκη στο νυχτερινό κέντρο Γραμμές, ο συνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης, σχολίασε τον ντόρο που δημιουργήθηκε για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.
Στην εκπομπή που παρουσιάζει στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», θέλησε να διηγηθεί, με τον δικό του τρόπο τι συνέβη εκείνο το βράδυ στις «Γραμμές».
Ο Σταμάτης Κραουνάκης περιέγραψε τη σκηνή ως εξής:
«Κατ’ αρχήν τον ευχαριστώ πάρα πολύ που έφερε αυτή την ωραία παρέα του, τους φίλους του, τους κουμπάρους του και τα ξαδέλφια του, και για μας ήταν μία από τις πολύ πολύ καλές βραδιές μας, για να τον ευχαριστήσω. Και πάμε στο "Βρέχει φωτιά στη στράτα μου", με ένα νεύμα δικό του "ν' ανέβω;" και με ένα νεύμα δικό μου "έλα", αυτό το βουνό [ο Πολάκης] ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ενώ έλεγα Στράτο Διονυσίου ένα απ’ τα καλύτερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου.
Και απ' ό,τι με πληροφορεί κι ο Καραγιώργος που παρακολούθησε κι όλη αυτή τη λαίλαπα των viral, ακόμα και οι εχθές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τον θέλετε, κατάλαβες; Λούγκρες! Τον θέλετε, τον ψηλό, τον Κρητίκαρο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση