GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιονίζει στα ορεινά της Εύβοιας

Έντονη χιονόπτωση αυτή την ώρα στον δρόμο για τον Άγιο στη Βόρεια Εύβοια. Ο δρόμος από το 16χλμ στη Καστέλλα έως το 47 στο Δερβένη...

Έντονη χιονόπτωση αυτή την ώρα στον δρόμο για τον Άγιο στη Βόρεια Εύβοια. Ο δρόμος από το 16χλμ στη Καστέλλα έως το 47 στο Δερβένη είναι κλειστός για τα φορτηγά αυτοκίνητα.

Για τα υπόλοιπα οχήματα η κυκλοφορία γίνεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Χιονίζει, επίσης, από την Στενή και πάνω. Μηχανήματα ήδη επιχειρούν για τον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Εν τω μεταξύ, δυνατοί άνεμοι μαστίζουν το νησί της Εύβοιας. Αυτή την ώρα στον Νότιο Ευβοϊκό και το Κεντρικό Αιγαίο φθάνουν τα 8 μποφόρ, ενώ μετά τις 12.00 θα φτάσουν τα 9 με 10 και γι' αυτό θα δοθεί απαγορευτικό σε όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια. Απαγορευτικό έχουν τα πλοία από Αιδηψό για Αρκίτσα. Κανονικά για την ώρα γίνονται τα δρομολόγια για Γλύφα.

Πηγή: tvstar.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση