GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαριστική μαρτυρία για τον Μάικλ Τζάκσον: Χάιδευε, θώπευε και φιλούσε μικρά αγόρια

Μετά το εκρηκτικό ντοκιμαντέρ σχετικά με τη ζωή του αείμνηστου βασιλιά της pop Μάικλ Τζάκσον και τις φήμες για παιδεραστία που τον συνόδε...

Μετά το εκρηκτικό ντοκιμαντέρ σχετικά με τη ζωή του αείμνηστου βασιλιά της pop Μάικλ Τζάκσον και τις φήμες για παιδεραστία που τον συνόδευαν, έρχεται η οικιακή βοηθός του που εργαζόταν στην έπαυλή του στη Neverland να συνομολογήσει ότι είχε δει τον θρυλικό καλλιτέχνη να χαϊδεύει, θωπεύει και φιλάει μικρά αγόρια.
Η Άντριαν ΜακΜάνους είχε πρόσβαση στα υπνοδωμάτια, τα μπάνια αλλά και τις μυστικές κάμαρες του Τζάκσον.
Μιλώντας στο αυστραλιανό σόου Unmissable η 56χρονη αποκάλυψε: "Την πρώτη φορά που καθάρισα την κρεβατοκάμαρά του δεν ήξερα από πού να αρχίσω. Είδα πολλά χάδια, φιλιά, αγγίγματα".

Όσον αφορά στην προσωπική της σχέση με τον εκλιπόντα σταρ είπε: "Μου είχε πει ότι ήμουν εξαιρετική και ότι ήθελε να είμαι πάντα μαζί του. Είχε μια ευγενική πλευρά αλλά ναι, είχε και τη σκοτεινή πλευρά του". Με φόβιζε πολύ, σοκαρίστηκα γιατί ήξερα ότι θα ξανασυνέβαινε".

Ερωτώμενη αν απείλησε ποτέ να απευθυνθεί στην αστυνομία ανέφερε: "Μου είπαν ότι θα μπορούσαν να προσλάβουν εκτελεστή να με καθαρίσει, να μου κόψει τον λαιμό και να μην βρουν ποτέ το πτώμα μου. Φοβόμουν να πω οτιδήποτε κακό για τον Μάικλ. Αλλά ξέρω την αλήθεια. Ήμουν εκεί".

Οι ισχυρισμοί της ΜακΜάνους έρχονται μετά τις αποκαλύψεις που έκανε για τον Τζάκσον στην Daily Mail TV όπου ανέφερε ότι στη Neverland κυκλοφορούσε πολλή βαζελίνη και λερωμένα εσώρουχα κρυμμένα στην κρεβατοκάμαρά του. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο Τζάκσον έκρυβε πολλές βιντεοκασέτες από την αστυνομία πριν από τον θάνατό του. "Πιστεύω ότι ήταν ο Μάικλ με αγόρια που έκαναν ανάρμοστα πράγματα, που έπρεπε να κρυφθούν αλλιώς θα τον έστελναν φυλακή. Πιστεύω ότι ήταν "ροζ" βίντεο" .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση