GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλεπάλληλα κρούσματα θανάτωσης αλόγων με κυνηγετικό όπλο

Αλλεπάλληλα κρούσματα θανάτωσης αλόγων με κυνηγετικό όπλο έχουν αναστατώσει το Καρβουνάρι Παραμυθιάς, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων και...

Αλλεπάλληλα κρούσματα θανάτωσης αλόγων με κυνηγετικό όπλο έχουν αναστατώσει το Καρβουνάρι Παραμυθιάς, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων και των ιδιοκτητών.
Μέχρι στιγμής , οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει ένα νεκρό άλογο πυροβολημένο και κάποια κουφάρια φαγωμένα από άγρια ζώα.
Οι κάτοικοι έχουν υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς. Η νομοθεσία είναι εξαιρετικά αυστηρή για παρόμοιες περιπτώσεις και προβλέπει διοικητικό πρόστιμο που στην συγκεκριμένη περίπτωσή ξεπερνά τις 180.000 καθώς και φυλάκιση.
Σε δηλώσεις της στην paramythia-online.gr, η υπεύθυνη της φιλοζωικής Παραμυθιάς, κ. Σταματία Μάρκου, κάνει λόγο για ανθρωπόμορφα τέρατα που αντί να ενσωματωθούν με το ανθρώπινο σύνολο, συνεχίζουν τα εγκλήματα τα τους σε ανυπεράσπιστα πλάσματα..
«Ενημερωθήκαμε για θανάτωση αλόγου και ο κτηνίατρος που κλήθηκε διαπίστωσε πως ο θάνατος προέκυψε από πυροβόλο όπλο.Τα ζώα αντί να τα προστατεύουμε, τα σκοτώνουμε. Η λέξη ζώο είναι από την λέξη ζωή και δεν υπάρχει κανένας λόγος να στερούμε από αυτές της ψυχές την ζωή. Η φιλοζωική ομάδα Παραμυθιάς καθώς και το φιλοζωικό σωματείο Ηγουμενίτσας θα πράξει τα δέοντα για να οδηγηθεί ο δράστης στην δικαιοσύνη», σημειώνει η υπεύθυνη της φιλοζωικής Παραμυθιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση