GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζιτζικώστας: Για μένα ήταν, είναι και θα παραμείνουν Σκόπια

«Για μένα ήταν, είναι και θα παραμείνουν Σκόπια εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν περιγράφει την ιστορία τους. Στους δρόμους της Περιφέρ...

«Για μένα ήταν, είναι και θα παραμείνουν Σκόπια εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν περιγράφει την ιστορία τους. Στους δρόμους της Περιφέρειάς μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν τους ανήκει» είπε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Σχολιάζοντας την βράβευση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Γερμανία ο κ. Τζιτζικώστας σχολίασε ότι σημασία έχει το θα πει ο ελληνικός λαός στις επερχόμενες εκλογές. Ερωτώμενος για το ότι αναδείχθηκε πρώτος πολιτικός σε δημοφιλία σε όλη τη Μακεδονία ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε ότι πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που είναι προϊόν συνολικής δουλειάς και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στην ΠΚΜ αλλά και όλους τους φορείς της περιοχής.
Ο κ. Τζιτζικώστας αποκάλυψε ότι ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, κ. Ζάεφ, έχει οικογενειακή επιχείρηση με σάλτσες που αναγράφουν στη συσκευασία ότι βασίζονται σε «μακεδονικές» συνταγές. Τόνισε ότι αυτά έπρεπε να τα κοιτάξει η ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Πηγή πληροφοριών: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση