GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί η ΑΕΚ κινδυνεύει με την εσχάτη των ποινών

Πριν μερικές ώρες ολοκληρώθηκε η απολογία της ΠΑΕ ΑΕΚ στην UEFA για τα σοβαρότατα επεισόδια του αγώνα με τον Άγιαξ και πλέον αναμέ...

Πριν μερικές ώρες ολοκληρώθηκε η απολογία της ΠΑΕ ΑΕΚ στην UEFA για τα σοβαρότατα επεισόδια του αγώνα με τον Άγιαξ και πλέον αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης που πιθανότατα θα γίνει αύριο (22/2) ή το αργότερο τη Δευτέρα (25/2).

Η επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αναγνωρίζει τις ευθύνες της Αστυνομίας, αλλά και των οπαδών του «Αίαντα», αλλά υπάρχουν τρεις σοβαροί που κάνουν πολύ δύσκολη τη θέση της Ένωσης που απειλείται με αποκλεισμό ενός έτους από της διοργανώσεις της UEFA!

Αυτό είναι η μολότοφ που είναι κάτι πρωτοφανές σε γήπεδο και τους φαίνεται αδιανόητο το ότι πέρασε στις εξέδρες, τα άτομα που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και το ότι οι οπαδοί του δικεφάλου έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από τους οπαδούς της ολλανδικής ομάδας και τους πέταξαν διάφορα αντικείμενα.

Η ΑΕΚ θα είχε πολλές περισσότερες πιθανότητες για αναστολή αν δεν ήταν ήδη σε αναστολή στον αγώνα με τον Άγιαξ, καθώς η επιτροπή φοβάται μήπως η αναστολή δεν λειτουργεί αποτρεπτικά στους οπαδούς της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση