GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος Ατλέτικο: Για μένα ο Ρονάλντο έχει τρία Champions League, όχι πέντε

Η Ατλέτικο επικράτησε με 2-0 της Γιουβέντους και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που τα… άκουσε από την εξέδρα, έδειξε τα πέντε Champions Le...

Η Ατλέτικο επικράτησε με 2-0 της Γιουβέντους και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που τα… άκουσε από την εξέδρα, έδειξε τα πέντε Champions League στους φίλους των «ροχιμπλάνκος».

Ο πρόεδρος της ομάδας της Μαδρίτης τόνισε πως για τον ίδιο ο Πορτογάλος σταρ της «βέκια σινιόρα» έχει τρία και όχι πέντε Champions League, καθώς τα δύο απέναντι στην Ατλέτικο δεν τα κέρδισε... μόνος του!

Μάλιστα, εκτός από τον CR7, ο Ενρίκε Θερέθο μίλησε και για το VAR που δεν… πολυσυμπαθεί, αλλά και την άσεμνη χειρονομία του Ντιέγκο Σιμεόνε στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων χθες.

«Για μένα ο Κριστιάνο δεν έχει πέντε Champions League, αλλά τρία, και για έναν λόγο πολύ ευαίσθητο. Τα δύο εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν τα κέρδισε αυτός. Ποιος το έκανε; Για αυτό θα μιλήσουμε στην επόμενη συνέντευξη».

Ο Θερέθο αποχώρησε από την εξέδρα όταν ακυρώθηκε με το VAR το γκολ του Μοράτα, κάτι που επιβεβαίωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό CFC: «Έφυγα από την εξέδρα γιατί το VAR δεν μου άρεσε. Ήταν ένα πεντακάθαρο γκολ, πρέπει να σπρώξεις τον Κιελίνι πιο δυνατά για να τον πετάξεις έτσι», σχολίασε.

Όσο για τον πανηγυρισμό του Σιμεόνε να δείξει τα γεννητικά του όργανα, ανέφερε: «Ήταν μια στιγμή χαράς. Δεν ήταν επιθετικός προς τους οπαδούς της Γιουβέντους και αναφερόταν στους δικούς μας οπαδούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση