GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

DFB-Pokal: Αποκλεισμός στα πέναλτι για την Ντόρτμουντ - ΒΙΝΤΕΟ

Την ευκαιρία να διεκδικήσει το νταμπλ στην Γερμανία έχασε η Ντόρτμουντ η οποία αποκλείστηκε από την Βέρντερ Βρέμης, χάνοντας με 4-...

Την ευκαιρία να διεκδικήσει το νταμπλ στην Γερμανία έχασε η Ντόρτμουντ η οποία αποκλείστηκε από την Βέρντερ Βρέμης, χάνοντας με 4-2 στα πέναλτι εντός έδρας στο πλαίσιο της φάσης των “16’’ του κυπέλλου της χώρας. Η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη 1-1, ενώ η παράταση έληξε 3-3. Στο 5΄ ο Ρασίκα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ρόις ισοφάρισε σε 1-1 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Στο 105΄ ο Πούλισιτς έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στην Ντόρτμουντ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πιζάρο ισοφάρισε σε 2-2. Στο 113΄ ο Χακίμι πέτυχε το τρίτο γκολ της πρωτοπόρου της Bundesliga, όμως στο 119΄ ο Χάρνικ ισοφάρισε σε 3-3 και έστειλε το ματς στα πέναλτι. Εκεί ο Αλκάθερ και ο Φίλιπ έχασαν τα δύο πρώτα πέναλτι της Ντόρτμουντ κι έτσι η Βέρντερ Βρέμης πήρε την πρόκριση με 4-2.

Η Ντόρτμουντ δεν ήταν η μοναδική ομάδα της Bundesliga που αποκλείστηκε στους σημερινούς αγώνες της φάσης των “16” του κυπέλλου Γερμανίας. Η Νυρεμβέργη ηττήθηκε με 1-0 από το Αμβούργο εκτός έδρας χάρη στο γκολ του Οζκάν στο 54΄. Επίσης η Λεβερκούζεν είπε “αντίο” στην διοργάνωση, αφού ηττήθηκε με 2-1 από την Χαϊντενχάιμ εκτός έδρας. Οι “ασπιρίνες” προηγήθηκαν με τον Μπραντ (44’), όμως οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση με τα γκολ των Ντοβεντάν (47’) και Μουλτχάουπ (72’). Σε άλλο ματς η Πάντερμπορν επικράτησε με 3-1 της Ντούισμπουργκ εκτός έδρας.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση