GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρώτο κλικ της dream team για την υπερπαραγωγή «Το δικό μας σινεμά»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Πρώτος πρόδωσα πως το ισχυρό δίδυμο Θανάση Παπαθανασίου - Μιχάλη Ρέππα θα....

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Πρώτος πρόδωσα πως το ισχυρό δίδυμο Θανάση Παπαθανασίου - Μιχάλη Ρέππα θα... χτυπήσει στο ολοκαίνουργιο θερινό «Άλσος» του Πεδίον του Άρεως με το νέο μιούζικαλ του «Το δικό μας σινεμά», πρώτος αποκάλυψα την... dream team που θα στηρίξει την εν λόγω υπερπαραγωγή των Μαροσούλη- Κοταρίδη και πρώτος τώρα «ανεβάζω» το πρώτο κλικ από αυτήν! Πάμε να στα πω από την αρχή!

Το συγγραφικό δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο θεατρικό μιούζικαλ, με μια μεγάλη παραγωγή με τον τίτλο "Το δικό μας σινεμά" το οποίο θα φιλοξενηθεί στο ολοκαίνουργιο «Άλσος» του Πεδίον του Άρεως που ανακαινίζεται από την αρχή στη θέση του παλαιού ιστορικού θεάτρου χωρητικότητας 2.000 θέσεων.

Με πληθώρα χορευτών και μουσικών, ευφάνταστες χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού και μια πλειάδα σπουδαίων ηθοποιών όπως τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Δέσποινα Βανδή, Κατερίνα Λέχου, Γιώργο Κωνσταντίνου, Ελένη Γερασιμίδου, Κώστα Κόκλα, Παύλο Χαϊκάλη, Μέμο Μπεγνή, Γιώργο Χρανιώτη, Παρθένα Χοροζίδου, Ευγενία Σαμαρά, Σύλβια Δεληκούρα, Πηνελόπη Πιτσούλη και άλλους.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΡΙ...

Μια ερωτική ιστορία που εκτυλίσσεται μέσα στα στούντιο της Φίνος Φίλμ στη δεκαετία του ’60 και πιο συγκεκριμένα εξελίσσεται μέσα σε μια εικοσαετία από το 1955 μέχρι το 1977, τη χρυσή εποχή του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, δίνει την αφορμή στον Θανάση Παπαθανασίου και στον Μιχάλη Ρέππα να μας ταξιδέψουν στο χρόνο και να μας μεταφέρουν με νοσταλγία, τρυφερότητα, συγκίνηση και χιούμορ σε μια εποχή που όλοι έχουμε αγαπήσει.

"Το δικό μας σινεμά" σε ασπρόμαυρο φόντο, με χαρακτήρες και τραγούδια αγαπημένα, μεγάλες επιτυχίες που έχουν γραφτεί στην ψυχή και τη μνήμη μας, περιδιαβαίνει τα χρόνια της μεγάλης ανόδου, της ακμής και της παρακμής του ελληνικού κινηματογράφου μέσα από τις ζωές κάποιων πρωταγωνιστών του κινηματογράφου. Και μην αναζητήσετε οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή γεγονότα. Γιατί το χαρισματικό δίδυμο επινοεί προς τέρψιν των θεατών ιστορίες που απλώς εμπνέονται από την πραγματική ζωή του χτες και του σήμερα και φυσικά τον ελληνικό κινηματογράφο.

H πρώτη ανάγνωση πραγματοποιήθηκε με όλους τους συντελεστές της παράστασης και οι πρώτες εντυπώσεις υπόσχονται ότι "Το δικό μας σινεμά" θα είναι αναμφισβήτητα η μεγάλη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού. ΠΑΡΑΓΩΓΗ Ηλίας Μαροσούλης-Άγγελος Κοταρίδης. Ανυπομονούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση