GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίσιμη συνάντηση στη Σόφια για βαλκανική συνυποψηφιότητα σε Μουντιάλ 2030 και Euro 2028

Οι Πρωθυπουργοί, αλλά και οι επικεφαλής των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σερβίας θα συναντηθούν τη Δευτέρ...

Οι Πρωθυπουργοί, αλλά και οι επικεφαλής των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σερβίας θα συναντηθούν τη Δευτέρα (25/2) στη Σόφια, προκειμένου να συζητηθεί η πρόοδος που έχει γίνει σχετικά με την πρόθεση για συνυποψηφιότητα των παραπάνω βαλκανικών χώρων για τη διοργάνωση του Μουντιάλ του 2030 και του Euro του 2028.
Η ελληνική πλευρά θα εκπροσωπηθεί από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον εκτελεστικό γραμματέα της ΕΠΟ Γιώργο Δέδε.
Μάλιστα, όπως προβλέπεται, μετά το πέρας της συνάντησης θα υπογραφεί μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων μνημόνιο κατανόησης, όπου θα επισημοποιηθεί η ίδρυση της οργανωτικής επιτροπής για να προχωρήσει η υποψηφιότητα.
Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς Ρουμανίας μεταξύ άλλων θα δώσει το «παρών» ο παλαίμαχος άσος Γκιόργκε Ποπέσκου, ενώ στο πλευρό του Σέρβου πρωθυπουργού θα βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Ηρακλή Μάρκο Πάντελιτς.
Η επόμενη συνάντηση των εκπροσώπων των τεσσάρων χωρών είναι προγραμματισμένη για τον Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση