GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι η φάση των "16" του Europa League

Στα... μαλακά έπεσαν τα περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα που συνεχίζουν στη φάση των «16» του Europa League, όπως προέκυψε από τη σημερι...

Στα... μαλακά έπεσαν τα περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα που συνεχίζουν στη φάση των «16» του Europa League, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση που διεξήχθη στη Νιόν της Ελβετίας.
Τσέλσι, Άρσεναλ, Σεβίλλη και Βαλένθια αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να προκριθούν κόντρα σε Ντιναμό Κιέβου, Ρεν, Σλάβια Πράγας και Κράσνονταρ αντίστοιχα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τις Ίντερ και Νάπολι.
Οι «νερατζούρι» θα αναμετρηθούν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που ξεπέρασε το εμπόδιο της προερχόμενης από το Champions League Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ οι «παρτενοπέι» θα κοντραριστούν με τη Σάλτσμπουργκ, η οποία τη φετινή περίοδο έχει μόλις μία ήττα κι αυτή στο πρώτο ματς με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ που τελικά δεν της κόστισε.
Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 7 Μαρτίου και τα δεύτερα μία εβδομάδα αργότερα στις 14/3.
Τα ζευγάρια:
Τσέλσι-Ντιναμό Κιέβου
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ίντερ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μπενφίκα
Νάπολι-Σάλτσμπουργκ
Βαλένθια-Κράσνονταρ
Σεβίλλη-Σλάβια Πράγας
Άρσεναλ-Ρεν
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Βιγιαρεάλ
Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση