GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νέγρος του Μοριά στο Faust!

...






 Νέγρος του Μοριά live στο Faust
Με Μπέσα & Υγεία!

Ο μοναδικός ράπερ – χιπ χόπερ Νέγρος του Μοριά σε μια εκρηκτική συναυλία την Πέμπτη 7 Μαρτίου στην Αθήνα, στη σκηνή του Faust.

Ο Νέγρος του Μοριά, γεννημένος στην Ελλάδα από Γκανέζους γονείς και μεγαλωμένος στην Κυψέλη εκφράζει τη νέα γενιά του χιπ χοπ και το «νέο αίμα» της ελληνικής μουσικής σκηνής που ήρθε για να μείνει!
 


Who is who:
Στην Ελλάδα της δραχμής και της μεταπολίτευσης, γεννιέται στους Αμπελόκηπους από 2 γονείς με καταγωγή από την Γκάνα, μια Παρασκευή ο Kofi ο Άτακτος. Ο Νέγρος του Μοριά, όπως αυτοαποκαλείται, γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους. Οι γονείς του εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα στις αρχές του 90' για μια καινούρια και έντιμη ζωή. Την εφηβική του ζωή την έζησε στην Κυψέλη. Λατρεύει την ελληνική αργκό και είναι απ' του λίγους Αφροέλληνες που χρησιμοποιεί το λεξικό της πιάτσας και της ουσίας.

Επιρροές του επίσης, είναι τα ρεμπέτικα και η λαϊκή μουσική, αλλά όχι η σύγχρονη. Του αρέσουν οι Μιχάλης Γενίτσαρης, o Σ. Καζαντζίδης, o Α. Κωστής, η τετράς του Πειραιά, o Ανέστης Δελλιάς, ο Γιώργος Μπάτης
και ο Μάρκος Βαμβακάρης.
Ξεκίνησε τα χνάρια του το 2010, δίπλα στον θρυλικό ράπερ Τάκη Τσαν ως backing voice καθ΄όλη την διάρκεια του Ρίμα για Χρήμα Tour 2. Το 2011 σχηματίζει με αρχικό συντελεστή, συνεργάτη και συνθέτη, Evan SBK, το συγκρότημα 307 Squad. Ο Νέγρος Του Μοριά έκανε το Ντεμπούτο του το 2012 με το mixtape "Μ.Μ.Π.Τ.Π" με συντελεστές τους DJ KIDKUT , Evan SBK και Slikidi Slik. Ξεκίνησε να γράφει το «Ακούγοντας και Μαθαίνοντας» στις 26 Νοεμβρίου του 2012 και το τεκμηρίωσε το 2016. Εμφανίστηκε στο THHF ως ο καλύτερος 1ο εμφανιζόμενος καλλιτέχνης για την χρονιά 2014.
Το 2015 εμφανίστηκε στα εξώφυλλα του διάσημου περιοδικού  της "Liberation"(FR) και έδωσε συνεντεύξεις σε άλλα διεθνή media όπως το BBC(UK) ,Afropop(UK), Deutse Welle(DE), France 3(FR), Kapow(BE) κ.α.
Ο 1ος του (label) δίσκος κυκλοφόρησε στην Black Athena Records με αρχικό συντελεστή και συνθέτη, Evan SBK ηχογραφημένο στην SAE Athens. Το 2016 κυκλοφόρησε το 1ου independente album #μπεσα, με 8 από τα 15 τραγούδια του δίσκου να μένουν έως και 3εις εβδομάδες στα 50 Viral Greece
του spotify charts.

Ο ΝΤΜ57 είναι η σύγχρονη Αφρόκρεμα της Ελλάδας και του Ελληνικού Χιπ-Χοπ, ο συνδυασμός της ύπαρξής του με κάθε μουσικό του έργο, μας δείχνει με επιφανή στοιχεία ότι είναι όπως αυτοαποκαλείται ο "Μαύρος Ελληνάρας". Ο Νέγρος Του Μοριά έχει μπέσα , style και πάντοτε ελπίζει σε μια άσπρη μέρα, όπως αναφέρει σε τραγούδια του. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ρεπερτόριο του ότι περιέχει show, χορό, «σοκ και δέος».
Όπως αναφέρει και η δισκογραφική των Black Athena:
«Ο Νέγρος Του Μοριά δε βάζει νερό στο κρασί του, δε μασάει τα λόγια του, ούτε όταν λέει αλήθειες, ούτε όταν σπάει πλάκα, γιατί ξέρει πραγματικά να σπάει πλάκα. Η μουσική του είναι ένα προϊόν της Ελλάδας την μετά 'μηδέν οκτώ' εποχή, ένα μείγμα West Coast, Boom Bap, Post 00s Rap Beats, με λίγη δόση από TR­808 και Αφροκρητικής μουσικής» .
Το κέντρο είναι η έμπνευσή του, οι άνθρωποι και το περιβάλλον όπου ζει, πόσο μάλλον το κέντρο της Αθήνας. Κυκλοφορεί στο αθηναϊκό L.Α. (σ.σ. Leoforos Alexandras) και στο αθηναϊκό N.Y.C (σ.σ. Νew Ymittos City). «Η Κυψέλη σήμερα είναι το μέλλον της Ελλάδας», λέει με περηφάνια.
 

http://www.facebook.com/negrostoumoria57
Info:
  • Ώρα έναρξης: 21:30
  • Είσοδος: 7€ (χωρίς ποτό)
  • Προπώληση μέσω της www.viva.gr και από το ταμείο του Faust καθημερινά 20:00-01:00.
 Πληροφορίες – Κρατήσεις:
FAUST
Τ. 210 3234095
Email:
info@faust.gr
Προμηθευτείτε εγκαίρως το εισιτήριό σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση